7 apr. 2013

Samlar du på Pärlan-lyktor? Utlottning

Samlar du på Pärlan-lyktor från Reijmyre?Då har du en chans att få en sådan. Berätta vilket inlägg du har gillat och varför, så kan du få lyktan. Jag har just kommit upp i 4000 sidvisningar (det är mycket i mina ögon), så det är ju passligt med en liten give away. Julen är ju long gone men lyktor kan man väl ha alltid?
Om du dessutom lägger in en link hit på din egen blogg har du två chanser  , bara nämn det att jag inte missar.

Det finns en Solöga-lykta också, men den har ett pyttelitet nagg i kanten. Om du åndå vill ha den som tröstepris, så bara säg till. ( om du inte vann Pärlan alltså....)
Pärlan
Alltså: 1. Berätta vilket inlägg du gillat, och varför = en lott
2. Länka hit = en lott till
Jag lottar lyktan nästa söndag!

Här kan du se naggen.


5 kommentarer:

 1. Jag brukar aldrig vara med på utlottningar, men nu kan jag inte låta bli! Jag har inte en endaste pärlanlykta, men skulle gärna vilja ha :) Röd/orange Solöga fanns i min barndom. Jag ville gärna ha likadana. Tänkte mig inte för och hade sedan budat på 2 auktioner, vilket resulterade i att jag nu har 5 stycken i samma färg, det var ju inte meningen :)Det skulle vara snyggt att ha i lite olika färger, den gula du har ser fin ut, lite nagg är inte hela världen, just dessa tycker jag ofta är lite "sargade" i kanten, lite känsliga där tror jag. När jag skriver mitt nästa inlägg på bloggen ska jag länka till din blogg. Jag gillade mycket ditt inlägg om den fina klockan Hettich, så fick man också se allt det fina du hade i hyllan!

  SvaraRadera
 2. Just nu verkar du ju ha goda chanser =)

  SvaraRadera
 3. Jag väljer inlägget från 12.2.2013 där du visar pingvinerna. De är så söta! Själv har jag en pingvin i glas och en i porslin. Vill gärna ha fler. Jag vill väldigt gärna vinna en av ljuslyktorna. Har aldrig sett pärllyktan på någon loppis. Lite nagg gör inget.

  SvaraRadera
 4. Gillar bäst det här inlägget: http://50arforsent.blogspot.fi/2012/12/en-liten-aning-jul.html Det är alltid kul att få se lite mer helhetsbilder av ett helt rum, istället för detaljbilder. Matbordet och stolarna är supersnygga! Och bokhyllan är verkligen hur snygg som helst! För att inte tala om lamporna.

  Hoppas jag har en chans nu ändå, även om jag är sent ute att delta i tävlingen :)

  SvaraRadera
 5. Jodå, bättre sent än aldrig, jag drar den i kväll =)

  SvaraRadera