4 apr. 2013

Lite mera godsaker

Här är det allra bästa fyndet från påskens loppisrunda. Tamara Aladin, Kielo.  Den djupröda färgen kom inte till sin rätt på hyllan så jag lade vasen på golvet. Med soljuset från fönstret bakom mej speglas jag i glaset med mina bylsiga mysbyxor . Mastershot  =)

Här får den trivas med dom andra Aladinvaserna

Vågen måste jag ju ha hem med mej. Skitig och ful var den, men kostade 3e. Och efter en omgång med  Magic sponge blev den så här fin.Den kommer att få bli lökskål tror jag.

Plåtburk,söt, eller hur? Made in England...

..med mycket godis i. En hel hop med bakelitskaft-bestick, en ostkniv  i smma serie, och två gafflar, Kaj Franck, Scandia.

Och ett mysterium igen. Smal vas med "bubbel"fot. Svår att få ren, jag har ingen liten flaskborste. 

Känner du igen vasen? Hjälp mej, please!
Ännu blev det några saker kvar att visa , vi kom hem med en hel låda fynd.Vart sjutton ska jag lägga alltihop? Jag kommer att sälja en del då sommartorget öppnar (torget ligger i princip under min balkong ) men mycket är sådant som jag inte vill släppa. Allvarligt hamstersyndrom, men det är ju SÅ HIMLA ROLIGT ATT FYNDA!

3 kommentarer:

 1. Oi så mye fint! Elsker Aladin- vasene! Jeg lurer på om den høye smale vasen med bobler kan være fra norske Magnor? Jeg vet jeg har sett det boble- mønsteret før, skal si fra om jeg finner ut noe mer!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oh, det skulle vara härligt om du hittar svar! Jag gillar också Aladin jättemycket som man ju kan gissa =)

   Radera
 2. Jättefina aladdin-vaser! Visst är det kul att hamstra :D

  SvaraRadera