13 nov. 2012

17 timmar, 900km

I går körde jag upp till Jakobstad för att lämna av lite saker till dottern. Hade laddat upp med kaffe i thermos och smörgåsar för att spara tid. (+ en påse godis som sig bör på roadtrip) Passade naturligtvis på att stanna vid ett par loppisar, en i Björneborg och en i Vasa. Några fynd gjorde jag där. Men det allra bästa var nog framme i Jakobstad. Där fick jag gå på stooort loppis tillsammans med dottern, vad är bättre än det. Jo, det att jag hittade massor med fina grejer. Efterpå hann vi ännu gå tillsammans och äta kinesiskt före jag startade hemåt. Väl hemma hade klockan redan gått en god bit in på dagens datum. Lång dag men väl värt besväret. Här är ett av fynden, resten kommer senare.
Den bruna West Germany- vasen köpte jag i går., dom andra hade jag från förut. Nu har jag alltså en samling. Den bruna är betydligt tyngre än dom andra.

3 kommentarer:

 1. Vilken loppis besökte du i Vasa?
  Jag har bara varit till Jakobstad på loppis en gång,men åker gärna igen! Det finns mycket i Jakobstad!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Det blev sist o slutligen Fyndis, helt ok men ingen höjdare =). Jag slösade bort en timme på att söka Adam& Ewa och Suvikirppis. Dom ha tydligen sluta men inte uppdatera internet-uppgifterna? Tråkigt. Men Jakobstad va helt super!

   Radera
 2. äsch då!
  Jag skulle ha skickat dig adam o ewas adress! Suvikirppis har inte varit någon höjdare då jag har varit dit. Men jag tror nog att det finns än. Adam och Ewa finns helt klart. Nå på denna adress finns den i alla fall :Varastokatu 4
  Ligger kan man säga bakom det nya LIDL i Vasa, där var K-rauta förr och det är rätt så nära järnvägsstation. Tills nästa gång du besöker Vasa!

  SvaraRadera